Angyali vadász,  Guild Hunter,  Nalini Singh

Nalini Singh: Angyali Vadász 14. Kötete

Sziasztok!

Anne ma elkészült Nalini Singh: Angyali Vadász 14. kötetével, amit már fel is töltöttünk nektek ide és jó olvasást kívánunk hozzá! A kötet tartalmaz egy törölt jelenetet is a végén.

A Deamonica sorozat következő kötete sincs elfelejtve, átnézésre vár a polcomon és szerkesztésre. Remélhetőleg pár hét múlva a Sin Feloldozása kötetet is tudjuk nektek hozni egyben, addig pedig mindig érdemes visszanéznetek, mert bármikor kerülhetnek fel fejezetek az Édes Pusztulásból és a Győzelemre hajtani könyvekből.

Szép estét kívánunk nektek!

Anne üzenete nektek: A következő angyali vadász könyvre úgy tűnik év végéig kell várni, és még nincs róla információ. A mentál-alakváltó könyvek közül a következő nyáron jelenik meg, címe Storm Echo, a hírlevél alapján a helyszín San Francisco lesz 🙂

Karen Marie Moning Tündérkrónikák sorozatát még olvasom, így arra kicsit várni kell. A Feversong elég hosszú – több mint 400 oldal – így a kezelhetőség miatt két részletben készül majd el a könyv.

 

Nalini Singh: Guild Hunter 14. – Angyali Vadász – Angyalfény

Illium és Aodhan. Aodhan és Illium. Évszázadok óta elválaszthatatlanok: a legjobb barátok, közelebb vannak egymáshoz, mint a testvérek, szívükben lelki társak. De ez azelőtt volt, mielőtt Aothant sötétség érte volna el, ami összetörte őt, testét, elméjét és lelkét. Most, hosszú idő után Aodhan meggyógyult, de újonnan megtalált ereje és függetlensége talán hatalmas árat követel, kapcsolatát Illiummal.
Ahogy egymás mellett szolgálnak Kínában, egy területen, amit korábbi arkangyala gonoszsága jelölt meg, egy titok elképzelhetetlen rémálmokat hordozhat, a dolgok robbanásra kész döntési pontra értek. Illiumnak és Aodhannak el kell távolodnia a kapcsolattól, ami meghatározta őket, vagy belépni a jövőbe, ami egy olyan kapcsolat ígéretét tartalmazza, ami végtelen ajándék egy halhatatlan életében… de ez rettentő sebezhetőséget követel a két sérült szívtől.
PDF MOBI EPUB

8 hozzászólás

Szóljon hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük