Jaci Burton – Play by Play Sorozat

Jaci Burton: Play by Play 1. – Tökéletes játék

Mick Riley, a profi futballista és nagyvilági életmódja a legutolsó dolog, amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, annak ellenére, hogy a férfi forró és szenvedélyes egyéjszakás kalandjuk során már bebizonyította, nem csupán a pályán állja meg a helyét.
Tarát egy korábbi szerelmi csalódása olyan mélyen megsebezte, hogy többször nem akarja kitenni magát hasonló fájdalomnak.
Ám Mick a fejébe vette, hogy legyőzi a lány ellenállását és ebben semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játékot eszel ki, hogy elnyerje Tara szerelmét.
PDF MOBI EPUB

Jaci Burton: Play by Play 2. – A Játék megváltozik

A legtöbb ember szabályok szerint játszik. De Gavin és Liz nem tartozik a többi ember közé…
Nyerni kell bármi áron. Mindig ez volt Liz Darnell sportügynök mantrája. Amikor túl lépi a hatáskörét és elveszíti emiatt számtalan ügyfelét,köztük a profi baseball játékos Gavin Riley-t, Liz rájön, hogy neki időt kell rá fordítania, hogy visszaédesgesse magához a férfit. De lehet túl nagy fába vágja a fejszéjét. Volt egy kis afférjuk ezzel a játékossal, már azóta, hogy kivetette rá a hálóját és úgy néz ki, hogy a férfi is érdeklődik most már iránta.
Gavin több mint készen áll – különösen akkor, ha arról van szó, hogy Liz az alku részét képezi. És ő is pont annyira akarja őt, mint Gavin. A feszültség miatt, ami vibrál köztük úgy dönt, hogy dob egy csavart labdát Liznek, hogy megfigyelhesse a nő mégis milyen messzire hajlandó elmenni a győzelemért, mire hajlandó, hogy megtartsa az ügyfeleit. De amikor váratlanul belép a szerelem a játékba, sem Liz, sem Gavin nem áll készen a legnagyobb változásra.
PDF MOBI EPUB