Larissa Ione: Deamonica sorozat

Ide Gina által fordított könyvek kerülnek fel (és a 3 első Deamonica sorozat, amit mások fordítottak.)

Larissa Ione: Deamonica sorozat 1. – Pleasure Unbound – Csábítás

Tayla, a fiatal őrző élete nem áll másból, mint gyilkolásból. A lány feladata, hogy az emberekre támadó démonoktól megtisztítsa New Yorkot, lehetőleg nyom és nagyobb zűr nélkül. Csakhogy Tayla az utóbbi időben nincs jól: furcsa emlékezetkieséses időszakai vannak, és egy vadászat alkalmával lebénul a jobb oldala. A harcban meghal a társa és legjobb barátnője, Tayla pedig egy különös helyre kerül: egy kórházba, amelynek fekete falait mágikus írásjelek borítják.

Kezelőorvosa, a jóképű Eidolon az első pillanattól kezdve Tayla különös, erotikus álmainak főszereplőjévé válik, miközben a démon férfinak sem közömbös a lány.
Eidolon fajtája a nők szexuális kihasználásának él, mégis Tayla kedvéért hajlandó lenne alávetnie magát a véres és mindkét fél számára életveszélyes párválasztási szertartásnak – még akkor is, ha minden észérv ennek ellentmond…
Vajon Tayla választ kap-e a múlt kérdéseire? Akarja-e, hogy válaszokat kapjon a férfitól? És mi lesz, ha a jövője olyan fordulatokat tartogat, amelyeket a legvadabb álmaiban sem gondolt volna?
PDF MOBI EPUB

Larissa Ione: Deamonica sorozat 2. – Desire Unchained – Elszabadult vágyak

Runa Wagner egyáltalán nem akart beleszeretni a jóképű idegenbe, aki mintha ismerte volna a legtitkosabb vágyait. De nem tudott ellenállni a hihetetlen szenvedélynek, amely lángra lobbant közöttük, és ami elhamvadt, amikor Runa rájött, hogy a férfi megcsalja. És furcsa változásokat is érzett saját magán…

Megfogadta, hogy bosszút áll a férfin, aki tönkretette az életét, és a nyomába eredt, ám ez oda vezetett, hogy Shade leggonoszabb ellensége foglyul ejtette őket.
Shade, a seminus démon, akin szerelmi átok ül, remélte, hogy sosem látja többé Runát. Ám mikor egy sötét tömlöcben ébredt a mérges és titokzatos erőt sugárzó Runa mellett, rájött, hogy a nő még veszélyesebb hatással van rá, mint valaha. Rabtartójuk varázslata arra kényszerítette őket, hogy átessenek a nászszertartáson, így egy életre egy párként kénytelenek élni. Együtt vették fel a harcot az őrült ellenséggel, akinek nem csak velük voltak tervei…
PDF MOBI EPUB

Larissa Ione: Deamonica sorozat 3. – Passion Unleashed – Kirobbanó szenvedély

Tiltott csábítás
Serena Kelley régész és kincsvadász – és egy olyan nő, akinek titka van. Hétéves kora óta őrzi azt a hatalmas bűbájt, amely egészséget és halhatatlanságot biztosít neki…addig amíg szűz marad. De Serena nem olyan ártatlan, mint gondolják. És amikor egy veszélyesen jóképű idegen az extázis határára sodorja, azon tűnődik, vajon végre találkozott azzal a férfival, akinek nem tud ellenállni.
Végzetes vágyak
Wraith egy Seminus démon, akinek halálvágya van. De, amikor egy régi ellensége megmérgezi, meg kell találnia Serenát és rá kell vennie, hogy adja át neki az univerzum egyetlen ismert ellenszerét – az megbűvölését. Ám, ahogy a nő kezd engedni a férfi csábításának és Wraith megérzi, hogy az ellenszer egy karnyújtásnyira van tőle, rájön a szörnyű igazságra: beleszeretett abba a nőbe, akinek el kell vennie az életét, hogy megmentse a sajátját.
PDF MOBI EPUB

Larissa Ione: Deamonica Sorozat 4. – Ecstasy Unveiled – Az Örömök leleplezése

Egy rabszolga démon…
Lore egy félvér Seminus démon, aki kénytelen volt a Sötétség Urának bérgyilkosaként tevékenykedni. Ahhoz, hogy elnyerje a szabadságát és megmentse a húga életét egy utolsó gyilkosságot kell végrehajtania. Hatalmas erővel bír és könyörtelen, így semmi sem állhat az útjába, hogy befejezze ezt a végzetes küldetést.
Egy kísértesbe esett angyal…
Idess egy földhöz kötött angyal, akinek a veszélyes oldala felesküdött, hogy megvéd egy embert Loretól. Elhatározta, hogy bármilyen eszközt bevet, hogy meghiúsítsa a hihetetlenül jóképű férfi ármánykodását – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy kockára kell tennie az örök tisztasági fogadalmát. De, ami egy egyszerű csábítással kezdődik, hamarosan lángoló szenvedéllyé válik, ami az angyalt és démont egyaránt megadásra készteti.
A kötelesség és a vágy közötti harcban Lorenak és Idessnek egyesíteniük kell az erejüket, de közben harcolniuk kell az egymás iránt érzett vonzalmuk ellen is. Mert a múltból felemelkedik egy ellenség – aki véres bosszúra vágyik és felfoghatatlan pusztulást akar okozni…”
PDF MOBI EPUB

Larissa Ione: Deamonica Sorozat 4,5. – Eternity Embraced – Az Öröklét ölelése

VÁGY….
A démonölő, Andrea Cole mindig kegyelem nélkül leterítette a
démonokat és vámpírokat, akikre vadászott. De amikor egy vadásztársát
ejti foglyul és változatatja át egy szadista szörnyeteg, akkor választania
kell kihez lesz hűséges a családjához vagy a szeretett férfihoz.
AZ ÖSZTÖNNEL HARCOLVA…
Kaden Quinn az életét a vámpírok ölésének szentelte, így amikor azzá
válik, a legnagyobb rémálma kel életre. És, amikor a nőt, akit szeret, egy
cellába teszik vele – az ételeként – akkor küzdenie kell az új ösztöneivel
és a régi vágyaival, a nő élete és a sajátja között kell választania.
PDF MOBI EPUB