Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem – Trinity Series

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 16. – Trinity Sorozat – Ezüstös csendesség

Kontroll. Precizitás. Család. Ezek voltak az alapelvek, amik Silver Mercantot vezették. Mikor a friss Trinity Egyezmény azt keresi, hogy egyesítheti szétvált világukat, Silvernek, aki döntő szerepet játszik benne, mint a világon átívelő vészhelyzeti mentési hálózat vezetője, a vadság és káosz az, amire a legkevésbé van szükség az életében. De pontosan ez az, amit Valentin Nikolaev, a StoneWater medvék alfája vitt magával az életébe.

Valentin soha nem találkozott még ilyen lenyűgöző nővel. Bár Silvert az Elcsendesedés uralja, az elméje teljesen mentes az érzelmektől, Valentin érzi körülötte a tűz suttogását. Ez miatt mászik fel állandóan az épületére, hogy mellette legyen. De mikor egy árnyék orgyilkos majdnem sikeresen megmérgezi Silvert, akkor ez halálosan komollyá válik… és Silver egy erőteljes medve klán szívében találja magát.

Az ő majdnem orgyilkosának fogalma sincs, hogy a mérgük mit engedett szabadjára…

PDF MOBI EPUB
Kis medve szellemek 16,5 a PDF
Egy parti sem olyan, mint a medve parti 16,5 b PDF

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 17. – Trinity Sorozat – Tengerfény

Bowen Knight, biztonsági specialista visszatért a halálból. De egy ketyegő bomba van a fejében: a beleültetett chip, ami blokkolja a telepatikus behatolást bármely pillanatban elbukhat, magával víve az agyát. Nincs vesztegetni való ideje, vissza kell mennie a földre, hogy segítsen az Emberi Szövetségnek. Helyette az óceán fenekén van, epekedik egy rejtélyes alakváltó iránt…
Kaia Luna a tudományt a főzésre cserélte, de nem rejtheti el Bo állapotának tényeit a férfi vagy maga előtt. Túl sok veszteséget szenvedett el az élete során, hogy áldozatul essen a veszélyesen sármos embernek, aki egy sétáló halott. És széttépő titok hord magában, amit Bo el sem tud képzelni…
De mikor Kaiát elviszik azok, akik halálosan bántani akarják, akkor minden lapot kiterítenek. Bo mindent megtesz, hogy visszaszerezze, még ha azt is jelenti, hogy egy ördögi alkut kell megkötnie és elméjét az ellenségnek adja…
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 18. – Trinity Sorozat – Farkaseső

Az Elcsendesedés végének egy jobb világot kellett volna létrehoznia a jövő generációi számára. De a hit törött, és a szövetség a mentálok, alakváltók és emberek között vékony. A problémák, amik az Elcsendesedéshez vezettek teljes erővel lángolnak fel. Mert az Elcsendesedés nem oldott meg semmit, csak elrejtette a problémákat.

Ez alkalommal a mentáloknak igazi válaszokat kell találniuk a problémáikra, vagy épp a létezésükre. Vagy fajuk nemsokára megsemmisül az erőszak zuhatagában. A válaszok egy pszichével kezdődnek, aki szörnyekre van hangolva, és aki egy saját démonjaival küzdő farkast kezd el csábítani, hogy szeresse őt.

PDF MOBI EPUB
 Farkas szív 18,5 PDF

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 19. – Trinity Sorozat – Farkaséj

Selenka Durev alfa farkas elköteleződése a falkája fele megegyezik dühével, ha valaki bántani akarja a rá bízottakat. A jelenlegi eseményekben benne vannak a pszichék, akik a városába repültek egy szimpóziumra, aminek védelme rémálom, egy puskaporos hordó, ami csak a gyufára vár.
Ethan Night egy Nyíl, aki nem Nyíl. Zsibbadt és szétkapcsolódott a világtól, hosszú ideje csak magához hűséges. A világ első ilyen szimpóziumának biztonsági csapatába jelölték ki, sötét napirend van benne, ami kapcsolódik a hataloméhes és gyilkos Konzorciumhoz. Majd erőszak tör ki és Ethan azt veszi észre, hogy belecsapódik egy alfa farkas szívébe és lelkébe.
A párosodás első pillantásra csak legenda, gyerekmese. Mégis Selenka farkasa elszánt: Ethan Night, törött Nyíl és megszállott elköteleződésre képes, egy olyan pár, akit választott. Még ha a párzási kötelék tele is van statikussággal és nem olyan, mint amilyennek lennie kellene. Mert Selenka új párja szörnyű titkot hordoz, elméje olyan erőkényszerrel van tele, ami az őrület és halál lénye…
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 20. – Trinity Sorozat – Utolsó Őr

Néhányak számára könyörtelen, és mások számára robotikus szociopata, Payal Rao a tökéletes kardinális telekinetikus, egy nagy családi konglomerátum vezérigazgatója, gyönyörű és érzelemmentes.
Canto Mercant számára a család és hűség minden. Egy kardinális telepata, akit faja „tökéletlennek” címkézett gerinc sérülése miatt. Canto csak kevesek véleményére adott, és könyörtelenül védte azokat, akiket a sajátjainak tartott. A befolyásos Mercant család hírszerzési feje, jobban szeret a háló árnyékaiban maradni, ismeretlenül és látatlanul. De Canto egyben egy horgony, része a titokzatos megnevezésnek, akiknek a feladata a Mentálháló stabilizálása. Most a kritikus mentális hálózat haldoklik, azzal fenyeget, hogy összeomlik és megöli ezzel az egész mentál fajt.
Hogy megmentse azokat, akiket szeret, Cantonak szüksége van a köztük lévő legerősebb horgony segítségére: Payal Raoéra. Egyikük sem készült fel az erőszakos pokolra, ami kész felgyújtani a Mentálhálót… vagy a szenvedélyes őrületre, ami azzal fenyeget elpusztítja őket.
PDF MOBI EPUB
 Vadmacska blues 19,5 PDF