Carly Phillips – Hot Zone Sorozat

Carly Phillips: Forró Zóna 3. – Forró Találkozás

Mivel mocskolja be a sztár hátvéd már megint a kezeit? Riley Nash arról hírhedt, hogy igazi rossz fi ú és most akiért legújabban a teste lángol az nem más, mint Sophie Jordan, a gyönyörű, merev társtulajdonos a Hot Zone-nál, az az ügynökség, ahol sportolókat menedzselnek. Mi állhat a furcsa párosuk mögött?
Egyesek azt mondják, hogy köze van Spencer Atkins szuper ügynök hirtelen eltűnéséhez. Létezhet valami kapcsolat a forró hátvéd és az eltűnt üzletkötő között?
Vagy a híres rajongó mágnes egyszerűen találkozott a tökéletesen hűvös és fegyelmezett Sophieval? Olvasd el, mert ezek a hírek összeköttetésben állnak a Forró Találkozással.
PDF MOBI EPUB

Carly Phillips: Forró Zóna 4. – Forró Viszony

Egy szezonnal ezelőtt, John Roper a bajnoki liga középkülsős játékosának mindene megvolt: a jó megjelenése – és a személyes életében – a sport hőse és a közösség imádata. De kifogyott a szerencse szériájából. A World Series katasztrófája után a rajongók szétszedik, az atléták célkeresztjébe kerül és a rosszul működő családja a pénzen vitatkozik vele, amit ő nem tud nélkülözni. Nos ez csak rajta áll, és Amy Stone PR ügynökön a Hot Zone-
nál, hogy visszakapja az életét. Amy szerint könnyebb mondani, mint megtenni. Az őrült családja állandó közbeavatkozása mellett, egy őrült rajongóval és ráadásul még Roper sem foglalkozik a saját dolgaival, ezért a lány elkezd gondolkozni, hogy talán az élet a másik oldalon nem a legjobb mint hitte. De amikor ketten elvonulnak mindenkitől egy eldugott helyre, a szexi középkülsős Amy-nek egy csavart labdát dob – amit a lány nem is vett észre, hogy jön…
PDF MOBI EPUB