Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 1. – Vonzódás

Sascha ​Duncan mentál. Mint fajának minden képviselője, ő is különleges mentális képességekkel rendelkezik és minden érzelmet, érzést száműzött az életéből. Sascha azonban más, mint népe többi tagja, és ezt a hibáját rejtegetnie kell.

Lucas Hunter alakváltó. Egyszerre ember és leopárd; az ösztönei, érzelmei és a falkája iránti szeretet vezérli.

A két faj eddig békében élt egymás mellett, most azonban háború fenyeget: egy mentál sorozatgyilkos szedi áldozatait az alakváltó nők közül. Lucas meg akarja találni a tettest, és ehhez Saschán keresztül szeretné megismerni az ellenség féltve őrzött titkait. Van azonban valami ebben a látszólag jéghideg lányban, ami lenyűgözi a férfiban lakó vadállatot. Csakhogy ez a vonzódás mindkettőjük vesztét jelentheti.

PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 2. – Látomás

Az Elcsendesedés ridegségében élő Faith NightStar képessége még a mentálok között is különleges: a lány a jövőbe lát. De amilyen értékes a tehetsége, olyan sérülékeny az elméje. Sötét víziók gyötrik, vért és halált lát – és valami még fenyegetőbb dolgot: érzéki gyönyört. Márpedig őt a legkisebb érzelem is az őrületbe taszíthatja.
Vaughn D Angelo a DarkRiver alakváltó falka tagja. Vadabb a többi falkatársánál, jaguár énje uralkodik rajta. A benne lakó macska pedig Faith-t szemelte ki prédájának, még akkor is, ha a vonzalma megölheti a lányt. Faith képességeit sok mentál a saját céljára akarja kihasználni. Ehhez irányítaniuk kell őt, és minden áron távol kell tartaniuk Vaughntól.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 3. – Borzongás

Judd Lauren mentálképességei gyilkolásra valók. A mentálhálón egy titkos osztag katonájaként iszonyatos dolgokat tett; most a farkas alakváltó falka odújában a Mentál Tanács végzetes tervének meghiúsítására használja erejét. Az Elcsendesedést azonban nem törheti meg, mert ezzel a környezetére szabadítaná gyilkos hajlamait.
Brenna Shane Kincaid ártatlan farkas alakváltó lány volt, mielőtt egy sorozatgyilkos mentál elrabolta és megtörte az elméjét. Azóta látszólag felgyógyult, de a sérülések mélyebbek, mint ami a felszínen látszik.
Kísérti a múltja. Juddhoz fordul segítségért, de bármilyen erős is közöttük a vonzalom, a rideg mentál nem tudja megadni a lánynak azt, amire a teljes gyógyuláshoz szüksége van.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 4. – Feloldozás

Clay Bennett falka nélkül, emberek között nőtt fel. Megpróbálta elfojtani leopárd énjét, de az a felszínre tört és embert ölt. A vérengzés után a fiú elvesztette egyetlen barátját, Talint is. A DarkRiver falka otthont és hivatást adott neki, de a lelkének fájdalmát, a bűnhődését nem tudta enyhíteni.

Talin McKade túlélte rettegéssel és szenvedéssel teli gyermekkorát. Régi rémálmaihoz azonban újabbak adódnak, amikor az utcagyerekek, akiket pártfogol, sorra tűnnek el. Talin szívének legfájóbb sebeit is hajlandó felszakítani, hogy megmentse őket: bár retteg a találkozástól, segítséget kér a legerősebb férfitól, akit valaha ismert.

Clay segít Talinnak, de közben szembe kell nézniük a közös múltjuk gyötrő titkaival is. Ha nem teszik, mindketten elveszítik az egyetlen dolgot, ami eddig életben tartotta őket.

PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 5. – Szabadulás

Ashaya Aleine a látszat szerint a tökéletes mentál: rideg, érzéketlen és gyakorlatias. Ő a tudós, aki az egész mentál népet rabszolgasorba döntő implantátumot készíti. Valójában azonban elkeseredetten küzd, hogy megmentse a fiát, és szabaduljon a Mentál Tanács befolyása alól. De hiába menekül: nem biztonságba kerül, hanem egyenesen a halálos alakváltó mesterlövész karjaiba fut. Dorian Christensen húgát egy mentál gyilkos ölte meg. A DarkRiver őrszem nem tud ugyan leopárd alakot ölteni, de a vadállat benne él, és bosszúra szomjazik. Most mégis védelmeznie kell Ashayát és fiát. Dorian soha nem gondolta volna, hogy mentál iránt a gyűlöleten kívül mást is érezhet, de a szenvedély sokszor átírja a játékszabályokat.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 6. – Megperzselve

Habár a DarkRiver hadnagya Mercy érzi a nyomást  a párosodásra, ellenáll a késztetésnek, amikor Riley Kincaid, a SnowDancer falka hadnagya próbál igény formálni rá. A probléma nem csak az, hogy erőlteti, hanem hogy a férfi egy farkas, ő pedig egy macska és mindketten vezető pozícióban vannak. De amikor egy alakváltó kutatót elrabolnak a DarkRiver területről, Mercynek és Rilyenak együtt kell dolgozniuk, hogy megtalálják a fiatal férfit – mielőtt a fogvatartói úgy döntenek, hogy már a fiú nem hasznos számukra. Az út során a két domináns rájön, hogy az egymás iránt érzett vágyuk nem csak halálos lehet, hanem mindent elsöprő szenvedély is és választaniuk kell…
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 7. – Újjászületés

Dev Santos rátalál az eszméletlen és tönkretett nőre, nincsenek emlékei ki is ő. Csak annyit tud, hogy veszélyben van. Dev az embereket védi a titkok elől, próbálja megszüntetni a rájuk leselkedő fenyegetéseket. Ez egy olyan feladat, amiben sosem hezitált, hogy elvégezze…amíg rá nem talált erre a nőre, aki felfedheti az ellenség fegyverét. Katya Haas emlékeit elnyomták és egy gyilkossá formáltál, de a nő küzd a kényszer ellen. Az egyetlen reménye Dev lehet. De hogyan is nyerhetné el egy férfi bizalmát, akinek ő a következő célpontja? Ebben a játékban a halál a tét…
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 8. – Az igazság kötelékei

Max Shannon egy jó zsaru, az egyik legjobb a New York-i végrehajtóknál. Egy természetes pajzzsal született, ami megvédi őt a Mentál irányítástól és tudja, hogy milyen kevés esélye van a Mentál irányító erők miatt. Az utolsó ügyében, amire a legkevésbé sem számított egy Mentál Tanácsnok tanácsadója a célpont. És arra sem számított, hogy ez a nő a legintimebb módon érinti meg őt, miközben a Mentál kondicionálása a törés szélén áll.
Sophia Russo egy Igazság Mentál, olyan képességgel, hogy látja a férfiak és nők emlékeit, akiknek az elméje megbomlott. Max-vel való kapcsolata lenyűgözi a nőt, a fagyos szíve veszélyben van attól, hogy az iránti érzett érzelmei teljesen felolvasztják. De az elméje tele van más emberek rémálmaival, mások gonoszságával, a sötétség és fény határán áll, ami arra készteti, hogy a saját kezébe vegye az igazság szolgáltatást, bíróvá, esküdtszékké váljon és kivégzővé…
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 9. – Becserkészve

A SnowDancer falka nyomkövetőjeként Drew Kincaid kényes helyzetben van, mivel olyan alakváltók után vadászik, akik elvesztik az állati részük feletti irányítást – még ha ez azt is jelenti, hogy meg kell őket ölnie, ha túl messzire mentek. De az életében semmi sem készítette fel arra a csatára, amikor egy nő szívét kell megnyernie, aki lángra lobbantja a testét…és fenyegetést jelent a farkasa számára. Indigo Riviere hadnagy nem könnyen adja meg az érintés kiváltságát, különösen ha a szexről van szó – és a legutolsó személy, akivel érintkezni szeretne az odúban a legjátékosabb férfi. Minden azt mondja neki, hogy lépjen hátra, mielőtt a lángok elégetik őt…de nem számolt Drew akaratosságával.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 10. – Az alfa csókja

Amióta a Mentálhálóról levált és a SnowDancer falkához csapódtak, Sienna Laurennek volt egy gyengesége. Hawke. Az alfa, aki veszélyes és megőrjíti.
Hawke megszokta, hogy egyedül van, amióta elveszítette nőt, aki a társa lehetett volna, De Sienna lenyűgözi a szívét még ha azt is mondogatja magának a férfi, hogy túl fiatal hozzá és nem fogja tudni kezelni a farkast.
Aztán Sienna megváltoztatja a szabályokat és hirtelen már nincs köztük távolság, csak a legintimebb csaták két ember között, akik eddig így nem akartak érintkezni. Mégis, amikor a nyers érzelmek viharában megosztják egymással a titkaikat, készen kell állniuk egy sokkal veszedelmesebb harcra.
Egy halálos ellenség pusztít a SnowDancerbe, elragadja tőlük mind azt, ami kedves, de Sienna legsötétebb titka az, ami végül veszélyezteti a falkát, az otthonát…és az alfát, akitől megremeg a szíve.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 11. – Kusza Szükség

Adria, farkas alakváltó és rugalmas katona, szakított a múlttal – ami kiszámíthatatlan szerelemben és háborúban. Most az új területen egy elsöprő komplikációval találja szembe magát: Riaz, a SnowDancer hadnagy hűséges egy makacs nőhöz, aki máshoz tartozik.
Riaz számára az Adria iránt érzett állatias vonzódása megdöbbentő árulás. Adria számára a férfi veszélyes, magányos farkas megjelenése több a szexualitásnál. Elemészti őt. Megrémíti őt. Azzal fenyegeti, hogy aláássa mindazt, amit az új életében felépített. De küzdelmük az egymás iránti vad kényszerrel vesztett csatának tűnik.
Az egyesülésük pokol… és két sérült lélek összekapcsolódása, akik megígérték egymásnak, hogy nincs elköteleződés, nincs kötődés, nincs kötelék. Csak gyönyör. Túl későn jönnek rá, hogy többet veszthetnek, mint elképzelték. Egy kataklizmikus mentál háborúba tartva, mely talán megváltoztatja a világ sorsát, olyan döntést kell hozniuk, ami talán
összetöri őket.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 12. – Éjfekete szív

Egy veszélyes, illékony lázadó, kinek kezei vérfoltosak.
Egy nő, kinek teljes létezését kitörölték.
Egy szerelmi történet, mely annyira sötét, hogy talán széthasítja magát a világot.
Egy halálos ár, amit talán meg kell fizetni.
Az elszámolás napja itt van.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 13. – A Tél pajzsa

Orgyilkos. Katona. Nyíl. Ez volt Vasic, mindig ez lesz. Lelke vérben úszik, tudata nehéz azok a dolgok miatt, amit megtett, az árnyékokban létezik, messze van a reménytől, amit faja majdnem meg tud érinteni, mintha nem ők fulladnának bele először a halálos fertőzés őrült gyilkolásába. Hogy megállítsák a halál hullámát, Vasicnak végre kell hajtania életének legegyszerűbb és egyben legnehezebb küldetését.
Hogy a mentál faj túléljen, a pszichéknek fel kell ébredniük…
Miután újraépítette életét az orvosi „kezelés” után, ami megerőszakolta az elméjét és elfojtotta képességeit, Ivynak el kellene futnia a feketébe öltözött Nyíltól, kinek fagyos, téli szemei vannak. De Ivy Jane soha nem azt tette, amit tennie kellett volna. Most küzd fajáért és ezért a Nyílért, aki élő pajzsaként működik, aki mégis azt hiszi, nem érdemel megváltást. De ahogy a világ sikító karmazsinba torkollik, talán Ivy heves akarata nem lesz elég, hogy megmentse Vasicot a hideg sötétségtől.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 14. – A remény szilánkjai

Perzselő hőség, hősies romantika, és lenyűgöző akció – New York Times, a széria két Nyíllal folytatódik, akik egy fagyos összeesküvésben találják magukat, ami mindhárom fajon átível…
Sérülten, egy sötét cellában ébredve, mentális képességeiket blokkolva Aden és Zaira tudta, meg kell szökniük. De mikor a halálos katonák kitörtek rejtélyes börtönükből, egy kemény, zord területen találják magukat, messze a civilizációtól. Az egyedüli reményük a túlélésre, hogy eljutnak egy alakváltó falka rejtett otthonába, ahol nem szeretik a kívülállókat.
És túl kell élniük. Egy árnyék ellenség célkeresztet ragasztotta Nyíl Osztag hátára, egy ellenség, akinek nem engedhették meg, hogy sikeres legyen halálos hadjáratában. Aden bármely vonalat átlépi, hogy megvédje embereit ebben az új jövőben, ahol még egy orgyilkos is reménykedhet egy életben a véren, halálon és fájdalmon túl. Zairának nincs ilyen reménye. Tudja, hogy túl sérült, hogy visszatérjen a szakadékból. Fő célja, hogy megvédje Adent, megvédje az egyetlen személyt, aki mindig visszament érte, nem számított, mi történt.
Ez alkalommal Aden szenvedélyes elhatározása talán nem lesz elég, mert az Elcsendesedés érzelmek nélküli jegessége nem ok nélkül létezett. Hanem az olyan erőszakos, őrült, véglegesen töröttek miatt… mint Zaira.
PDF MOBI EPUB

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 15. – Hűség és Becsület

A mentál-alakváltó világ megdöbbentő változáson esett át és most keresztúthoz érkezett. A Trinity Egyezmény az együttműködés új korszakát ígéri a különböző fajok és csoportok között. Ez egy reménysugár, amit megannyi kéz tart össze: rési ellensége, új szövetségesek, óvatos magányosok.
De az évszázados bizalmatlanságot és gyanakvásokat nem könnyű elfelejteni, és azzal fenyeget, hogy bármely percben széttöri belülről a Trinityt. Ahogy a rivális tagok versengenek a dominanciáért, káosz és gonoszság gyűlik össze az árnyékokban és egy elrabolt nő segélykiáltását mossa partra az óceán San Franciscóban, míg a Konzorcium gyilkos pillantását egy gyermek felé fordítja, aki a változás, a szerelem, az átható remény megtestesülése: egy gyermek felé, aki mentál… és egyben alakváltó.
Hogy megtalálják az elveszett és megvédjék a sebezhetőket, és megmentsék a Trinityt, senki sem lehet egyedül. Itt az idő a hűségre, ami átível különbségeket, amikor kötelékek szövődnek a szívekbe és lelkekbe, ismert és ismeretlen hősök állnak egymás mellett és tartják a védelmet. De a hűség és becsület lehetséges, mikor árulók rejtőzködnek köztük?
PDF MOBI EPUB