Jaci Burton,  Play by Play,  Playing To Win

Jaci Burton: Play by Play 4. – Győzelemre hajtani – Fülszöveg

Ma még elhoztam nektek a következő kötet fülszövegét, a Playing to Win könyvét, ami a Győzelemre hajtani címet fogja viselni:

Jaci Burton: Play by Play 4. – Playing to Win – Győzelemre hajtani

“Valakinek engednie kell az éberségéből…

A futballsztár, Cole Riley arról híres, hogy azt tesz, amit csak akar – a pályán és azon kívül is. Keményen bulizik és még keményebben harcol, de ha nem szedi össze magát, akkor véget ér a karrierje – így Cole vonakodva, de beleegyezik, hogy együttműködjön Savannah Brooks imázsátalakítási tanácsadóval. Nem szokott hozzá, hogy megmondják mit csináljon, különösen nem egy (valóban dögös) déli szépségtől. Ami Savannaht illeti, cseppet sincs arról meggyőződve, hogy képes lesz átalakítani a beképzelt (és rohadt szexi) természeti erőt. De elhatározza, hogy mindent megtesz, amit csak tud.

Amikor a szikrák pattogni kezdenek, Savannah lefekteti az alapszabályokat: semmi személyes bonyodalom. Ha képes kikapcsolni a bizsergést, amit minden alkalommal érez, attól ahogy Cole perzselően néz rá a babakék szemeivel, akkor a férfinak is uralnia kell a vágyait. De két olyan ember esetében, akik mindig mindent meg akarnak szerezni, az “el a kezekkel” politika csak addig válhat be, amíg egyikük be nem adja a derekát.”

Decemberig nem fogunk új fejezetekkel érkezni és új könyvekkel sem. Addig egy kis türelmeteket kérjük.

Dee, Anne, Lara, Gina és Lexy

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük