Jaci Burton,  Play by Play,  Taking a Shot

Jaci Burton: Play by Play sorozat 3. kötete

Sziasztok!

Ma elhoztam nektek egyben Jaci Burton: Play by Play 3. – Egy Próbát megér kötetének az egyben olvasható formátumait (pdf, mobi, epub). Ha bármi problémát vesztek észre valamelyik fájlnál kérlek jelezzétek. A következő kötet az írónőtől a Playing to Win lesz, ami a Győzelemre hajtani címet fogja viselni,  Cole Riley és Savannah Brooks történetét meséli el. Jó olvasást kívánunk nektek!

Dee és Lara

Jaci Burton: Play by Play 3. – Taking a shot – Egy Próbát megér

Ha pontot akarsz szerezni, be kell szállnod a játékba…
Az utolsó dolog, amire Jenna Rileynak szüksége volt az életében az, hogy még több sport legyen benne. Amíg a bátyjai kisportolt szupersztárok lettek, ő addig ott ragadt a családi sport bárban, akár tetszett neki akár nem.
Aztán besétált az életébe a profi jégkorong játékos, Tyler Anderson. Bármennyire is szeretne vele összegabalyodni,megfogadta, hogy sosem esik bele egy sportolóba – még ha a férfi olyan szexi is, mint Ty.
Ty, akit megigéz a gyönyörű bártulajdonos, állandó látogató lesz. Érzi, hogy Jenna valami többet akar kezdeni az életével. És amint sikerül neki a bizalmába férkőzni, a szenvedély egyre nő közöttük, de eközben Ty ösztönzi Jennát, hogy elkezdjen saját magáért élni. A biztatásával Jenna is elkezd hinni magában…
De először Jennának ki kell találnia, mit akar, mire van szüksége, kit szeret és hogy meg van-e hozzá a szenvedélye és a büszkesége, hogy megszerezze azt, amit akar – ebbe beleértve Ty-t is…
PDF MOBI EPUB

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük