Deamonica Sorozat,  Larissa Ione

Larissa Ione: Deamonica sorozat 4. kötete

Sziasztok!

Tudom kicsit régen jelentkeztem, de összejött most minden az életembe és csak torlódnak a feladataim folyamatosan, de igyekszem utolérni magam. Most Gina fordítását hoztam el nektek, ami eddig a shtrigat.blogspot.com-ra került fel fejezetenként és nem más, mint Larissa Ione: Deamonica sorozatának 4. kötete. Mi közösen az Ecstasy Unveiled kötetnek, Az Örömök leleplezése címet adtuk. Jó olvasást kívánunk nektek hozzá!

 

Fordította: Gina

Lektorálta és szerkesztette: Dee és Lexy

Larissa Ione: Deamonica Sorozat 4. – Ecstasy Unveiled – Az Örömök leleplezése

Egy rabszolga démon…
Lore egy félvér Seminus démon, aki kénytelen volt a Sötétség Urának bérgyilkosaként tevékenykedni. Ahhoz, hogy elnyerje a szabadságát és megmentse a húga életét egy utolsó gyilkosságot kell végrehajtania. Hatalmas erővel bír és könyörtelen, így semmi sem állhat az útjába, hogy befejezze ezt a végzetes küldetést.
Egy kísértesbe esett angyal…
Idess egy földhöz kötött angyal, akinek a veszélyes oldala felesküdött, hogy megvéd egy embert Loretól. Elhatározta, hogy bármilyen eszközt bevet, hogy meghiúsítsa a hihetetlenül jóképű férfi ármánykodását – még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy kockára kell tennie az örök tisztasági fogadalmát. De, ami egy egyszerű csábítással kezdődik, hamarosan lángoló szenvedéllyé válik, ami az angyalt és démont egyaránt megadásra készteti.
A kötelesség és a vágy közötti harcban Lorenak és Idessnek egyesíteniük kell az erejüket, de közben harcolniuk kell az egymás iránt érzett vonzalmuk ellen is. Mert a múltból felemelkedik egy ellenség – aki véres bosszúra vágyik és felfoghatatlan pusztulást akar okozni…”
PDF MOBI EPUB

7 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük