Nalini Singh,  Psy-Changeling,  Trinity Series

Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem – Trinity sorozat 5. kötet és egy novella

Sziasztok!

Anne végzett Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem – Trinity sorozat eddig megjelent köteteivel, így már ebből a sorozatból minden le van fordítva magyarra és az összes részt megtalálhatjátok ide feltöltve az oldalra. Hamarosan a Trinity sorozat is bekerül egy menü alá az oldalon. Az 5. kötet mellé egy novellát is kaptunk tőle, ami a Farkaséj idején játszódik. Az ötödik kötet az Utolsó őr címet viseli, a novella pedig a Vadmacska bluest. Jó olvasást kívánunk nektek!

Anne megjegyzése a könyvekhez:

A legközelebbi Nalini könyv az angyalos szériából érkezik, de csak év vége felé. Ezen felül Nalini megosztotta a hírt, hogy 3 másik mentál-alakváltós könyvre írt alá, évente érkezik majd egy-egy könyv 🙂

Nalini Singh – Egy világ, két faj, állandó küzdelem 19,5 – Vadmacska blues

Ez pedig egy kis történetnek indult, ami végül kisebb novellává forrta ki magát. A főszereplő Zara, a DarkRiver leopárd falkának dolgozó vadmacska építész, és Tanner, Tally bátyja. A történet a Farkaséj idején játszódik.

Jó olvasást hozzá, így minden lefordításra került, amit Nalini a mentál-alakváltó világban írt és közzétett 🙂

 

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 20. – Trinity Sorozat – Utolsó Őr

Néhányak számára könyörtelen, és mások számára robotikus szociopata, Payal Rao a tökéletes kardinális telekinetikus, egy nagy családi konglomerátum vezérigazgatója, gyönyörű és érzelemmentes.
Canto Mercant számára a család és hűség minden. Egy kardinális telepata, akit faja „tökéletlennek” címkézett gerinc sérülése miatt. Canto csak kevesek véleményére adott, és könyörtelenül védte azokat, akiket a sajátjainak tartott. A befolyásos Mercant család hírszerzési feje, jobban szeret a háló árnyékaiban maradni, ismeretlenül és látatlanul. De Canto egyben egy horgony, része a titokzatos megnevezésnek, akiknek a feladata a Mentálháló stabilizálása. Most a kritikus mentális hálózat haldoklik, azzal fenyeget, hogy összeomlik és megöli ezzel az egész mentál fajt.
Hogy megmentse azokat, akiket szeret, Cantonak szüksége van a köztük lévő legerősebb horgony segítségére: Payal Raoéra. Egyikük sem készült fel az erőszakos pokolra, ami kész felgyújtani a Mentálhálót… vagy a szenvedélyes őrületre, ami azzal fenyeget elpusztítja őket.
PDF MOBI EPUB
Nalini Singh – Egy világ, két faj, állandó küzdelem 19,5 – Vadmacska blues PDF

15 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük