Nalini Singh,  Psy-Changeling,  Trinity Series

Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem – Trinity sorozat 4. kötet

Sziasztok!

Ma Anne egy újabb Nalini Singh könyvvel lepett meg minket, elkészült a Trinity sorotat 4. kötetével, ami egyben az Egy világ, két faj, állandó küzdelem 19. kötete és a Farkaséj címet kapta. Köszönjük neki az újabb csodás fordítást és Jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Anne üzenete:Az újonnan kijött rész, Last Guard/Utolsó őr címmel fog készülni, addig még egy kisebb történet kerül fel majd az oldalra.

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 19. – Trinity Sorozat – Farkaséj

Selenka Durev alfa farkas elköteleződése a falkája fele megegyezik dühével, ha valaki bántani akarja a rá bízottakat. A jelenlegi eseményekben benne vannak a pszichék, akik a városába repültek egy szimpóziumra, aminek védelme rémálom, egy puskaporos hordó, ami csak a gyufára vár.
Ethan Night egy Nyíl, aki nem Nyíl. Zsibbadt és szétkapcsolódott a világtól, hosszú ideje csak magához hűséges. A világ első ilyen szimpóziumának biztonsági csapatába jelölték ki, sötét napirend van benne, ami kapcsolódik a hataloméhes és gyilkos Konzorciumhoz. Majd erőszak tör ki és Ethan azt veszi észre, hogy belecsapódik egy alfa farkas szívébe és lelkébe.
A párosodás első pillantásra csak legenda, gyerekmese. Mégis Selenka farkasa elszánt: Ethan Night, törött Nyíl és megszállott elköteleződésre képes, egy olyan pár, akit választott. Még ha a párzási kötelék tele is van statikussággal és nem olyan, mint amilyennek lennie kellene. Mert Selenka új párja szörnyű titkot hordoz, elméje olyan erőkényszerrel van tele, ami az őrület és halál lénye…
PDF MOBI EPUB

 

9 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük