Nalini Singh,  Psy-Changeling,  Trinity Series

Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem – Trinity sorozat 3. kötet

Sziasztok!

Ma újabb Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem könyvvel lepett meg minket Anne, most a Trinity sorozat 3. kötetét készítette el, ami a Farkaseső címet kapta. Ráadásként egy novellát is fordított nekünk, ami a 3. kötet után játszódik és Toby Laurenről olvashatunk egy aranyos történetet, ami a Farkas szív címet viseli. Köszönjük Annenek az újabb kötetet és jó olvasást kívánunk mindenkinek!

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 18. – Trinity Sorozat – Farkaseső

Az Elcsendesedés végének egy jobb világot kellett volna létrehoznia a jövő generációi számára. De a hit törött, és a szövetség a mentálok, alakváltók és emberek között vékony. A problémák, amik az Elcsendesedéshez vezettek teljes erővel lángolnak fel. Mert az Elcsendesedés nem oldott meg semmit, csak elrejtette a problémákat.

Ez alkalommal a mentáloknak igazi válaszokat kell találniuk a problémáikra, vagy épp a létezésükre. Vagy fajuk nemsokára megsemmisül az erőszak zuhatagában. A válaszok egy pszichével kezdődnek, aki szörnyekre van hangolva, és aki egy saját démonjaival küzdő farkast kezd el csábítani, hogy szeresse őt.

PDF MOBI EPUB
Nalini Singh Egy világ, két faj, állandó küzdelem 18,5 – Farkas szív PDF

 

7 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük