Nalini Singh,  Psy-Changeling,  Trinity Series

Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem – Trinity Sorozat

Sziasztok!

Ma egy hatalmas meglepetéssel érkezem hozzátok, mivel Anne belevetette magát ismét a fordításba és Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelmének következő kötetét és kisebb utána játszódó történeteket fordított le nekünk a Trinity sorozatból, amiket nagyon szépen köszönünk ismét neki! Így ma felkerült az oldalra a Trinity széria első kötete, a mentál-alakváltók világában pedig ez a 16. kötetnek felel meg, ami az Ezüstös csendesség címet kapta. Jó olvasást kívánunk a kötethez és a kisebb novellákhoz!

Nalini Singh: Egy világ, két faj állandó küzdelem 16. – Trinity Sorozat – Ezüstös csendesség

Kontroll. Precizitás. Család. Ezek voltak az alapelvek, amik Silver Mercantot vezették. Mikor a friss Trinity Egyezmény azt keresi, hogy egyesítheti szétvált világukat, Silvernek, aki döntő szerepet játszik benne, mint a világon átívelő vészhelyzeti mentési hálózat vezetője, a vadság és káosz az, amire a legkevésbé van szükség az életében. De pontosan ez az, amit Valentin Nikolaev, a StoneWater medvék alfája vitt magával az életébe.

Valentin soha nem találkozott még ilyen lenyűgöző nővel. Bár Silvert az Elcsendesedés uralja, az elméje teljesen mentes az érzelmektől, Valentin érzi körülötte a tűz suttogását. Ez miatt mászik fel állandóan az épületére, hogy mellette legyen. De mikor egy árnyék orgyilkos majdnem sikeresen megmérgezi Silvert, akkor ez halálosan komollyá válik… és Silver egy erőteljes medve klán szívében találja magát.

Az ő majdnem orgyilkosának fogalma sincs, hogy a mérgük mit engedett szabadjára…

PDF MOBI EPUB
Kis medve szellemek 16,5 a PDF
Egy parti sem olyan, mint a medve parti 16,5 b PDF

20 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük