Nalini Singh

Nalini Singh: Angyali Vadász 12. – Angyalharc

Sziasztok!

Anne elkészült Nalini Singh: Angyali Vadász 12. könyvével az Angyalharccal, úgyhogy Anne most sem pihen, hanem fáradhatatlanul dolgozott, hogy ezzel is meglegyen nektek és minél előbb olvashassátok, amiért hatalmas köszönet jár neki! A következő része ennek a sorozatnak angolul novemberben jelenik meg, a másik sorozatát a Trinityt pedig majd szeptemberben kezdjük el, ami ugye a mentálos-alakváltós sorozat folytatása.

Sajnos én a saját fordításaimmal nem úgy haladok, ezért nem került még fel a hétvégén beígért fejezet/fejezetek. De! addig is olvassátok Anne fordítását és jó szórakozást kívánunk nektek hozzá.

Nalini Singh – Angyali vadász 12. – Angyalharc

Ezüst szárnyak. Kék szárnyak. Halandó szív. Törött álmok. Összetörik. Összetörik. Összetörik. Egy elválás. Egy sír. Látom a végét. Látom…

A világ káoszba fordult a Zuhatag erő áradatától, ami széttépő erőre emelkedett. A dühödt ellenállás a kísérlet ellen, ami Elenát Raphael erejének tárolójává akarta változtatni, attól Elena és az ő arkangyala visszavonhatatlanul megváltozott… messze jobban, mint az átkozott Ősi próféciája mutatta.

Ezzel egy időben erőszakos és éteri események azzal fenyegetik a világot, hogy kitörlik az egész népességet. És a Lijuan Arkangyal korábbi területén természetellenes köd hullámzik át az egész területen, csak csontig hatoló fagyot hagy hátra ébredésével. Lassan tisztává válik, hogy még az arkangyalok sem immunisak erre a halálos gonoszra. Ez alkalommal lehet a Tanács kombinált ereje sem lesz elég…

Ez a háború véget vethet mindenkinek.

 

PDF Epub Mobi

 

21 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük