Nalini Singh,  Psy-Changeling

Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem

Hatalmas hírrel érkezem most, mivel Anne elkészült Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem sorozatának a 14. és 15. könyvével és 5 rövid történettel. Elképesztő ez a nő! Hatalmas elismerésem neki, hogy ilyen gyorsan elkészült a két regénnyel és a kis történetekkel. Ezután a Mentál és alakváltók világa átalakul és a Trinity sorozattal folytatódik, ahol új szereplőkkel ismerkedhetünk meg, mivel a 15. könyvvel a többiek története lezárult.

Köszönöm Anne-nek ezt a hatalmas munkát, most nélküle nem olvashatnánk ezt a két kötetet és a kis történeteket!

14. A remény szilánkjai:
Perzselő hőség, hősies romantika, és lenyűgöző akció – New York Times, a széria két Nyíllal folytatódik, akik egy fagyos összeesküvésben találják magukat, ami mindhárom fajon átível…
Sérülten, egy sötét cellában ébredve, mentális képességeiket blokkolva Aden és Zaira tudta, meg kell szökniük. De mikor a halálos katonák kitörtek rejtélyes börtönükből, egy kemény, zord területen találják magukat, messze a civilizációtól. Az egyedüli reményük a túlélésre, hogy eljutnak egy alakváltó falka rejtett otthonába, ahol nem szeretik a kívülállókat.
És túl kell élniük. Egy árnyék ellenség célkeresztet ragasztotta Nyíl Osztag hátára, egy ellenség, akinek nem engedhették meg, hogy sikeres legyen halálos hadjáratában. Aden bármely vonalat átlépi, hogy megvédje embereit ebben az új jövőben, ahol még egy orgyilkos is reménykedhet egy életben a véren, halálon és fájdalmon túl. Zairának nincs ilyen reménye. Tudja, hogy túl sérült, hogy visszatérjen a szakadékból. Fő célja, hogy megvédje Adent, megvédje az egyetlen személyt, aki mindig visszament érte, nem számított, mi történt.
Ez alkalommal Aden szenvedélyes elhatározása talán nem lesz elég, mert az Elcsendesedés érzelmek nélküli jegessége nem ok nélkül létezett. Hanem az olyan erőszakos, őrült, véglegesen töröttek miatt… mint Zaira.

PDF Epub Mobi

15. Hűség és Becsület:

A mentál-alakváltó világ megdöbbentő változáson esett át és most keresztúthoz érkezett. A Trinity Egyezmény az együttműködés új korszakát ígéri a különböző fajok és csoportok között. Ez egy reménysugár, amit megannyi kéz tart össze: rési ellensége, új szövetségesek, óvatos magányosok.
De az évszázados bizalmatlanságot és gyanakvásokat nem könnyű elfelejteni, és azzal fenyeget, hogy bármely percben széttöri belülről a Trinityt. Ahogy a rivális tagok versengenek a dominanciáért, káosz és gonoszság gyűlik össze az árnyékokban és egy elrabolt nő segélykiáltását mossa partra az óceán San Franciscóban, míg a Konzorcium gyilkos pillantását egy gyermek felé fordítja, aki a változás, a szerelem, az átható remény megtestesülése: egy gyermek felé, aki mentál… és egyben alakváltó.
Hogy megtalálják az elveszett és megvédjék a sebezhetőket, és megmentsék a Trinityt, senki sem lehet egyedül. Itt az idő a hűségre, ami átível különbségeket, amikor kötelékek szövődnek a szívekbe és lelkekbe, ismert és ismeretlen hősök állnak egymás mellett és tartják a védelmet. De a hűség és becsület lehetséges, mikor árulók rejtőzködnek köztük?

PDF Epub Mobi

Rövid történetek:

Csemete 00,1 – PDF
Romantika Drewal 14,5 a – PDF
A farkas dala 14,5 b – PDF
Rowan 15,5 a – PDF
Ben és a gömbdísz 15,5 b – PDF

7 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük