Nalini Singh,  Psy-Changeling

Nalini Singh: Az Intimitás természete novella

Sziasztok!

Elkészült végre a novella, Nalini Singh: Az Intimitás természete, ahol Lara és Walker történetével ismerkedhettek meg. Hamarosan a menüpont alá is felkerül az oldalra. 🙂 Jó olvasást! 

Az Intimitás természetében a SnowDancer gyógyítója, Lara perzselő vágyat tapasztal – és váratlan kihívásokkal találja szembe magát – amikor párosodik a csendes, de erős Walkerrel, a férfival, aki az Elcsendesedését használja annak érdekében, hogy távol tartsa tőle magát. 

Letöltés

12 hozzászólás

 • Jenna

  Nagyon köszönöm! 🙂
  Épp a Kusza szükséget olvasom, de rögtön utána ez következik.
  És meg is ragadnám az alkalmat, hogy megkegyezzem, kiváló fordítás, és nagyon hálás vagyok érte.
  További sok kitartást,
  Jenna

 • Ági

  Szia!
  Nem tudom eléggé megköszönni hogy felkaroltátok a PSY sorozatot 🙂 Megjegyzem, remekül fordítjátok, élvezet olvasni. Sok sikert és kitartást kívánok a továbbiakhoz! :))
  Köszönöm!!!
  Ági

  • Dee

   Szia Ági!
   Örülünk, hogy örömet szerezhetünk vele nektek, mi Annenel nagy rajongói vagyunk ennek a sorozatnak.
   Próbáljuk a leghitelesebben visszaadni, örülünk, hogy tetszik! 🙂 Köszönjük!
   Szívesen. 🙂

 • Nana

  Most, hogy elolvastam a Kusza szükséget, alig bírom kivárni az Éjsötét szívet, így épp jókor jött ez a novella, addig is táplálja a Nalini imádatomat… talán újraolvasom az egész sorozatot.
  Köszönöm a belefektetett munkátokat! Én csak olvasni próbáltam meg angolul, a különös világ miatt nem egy egyszerű szöveg, nem tudtam élvezni, de hála nektek, most már az anyanyelvemen gond nélkül olvadozhatok a szexi cicák, farkasok és mentálok sármjától!
  Még egyszer köszönöm, és bízom benne, hogy a maradék három könyvet is olvashatom általatok!

  • Dee

   Szia Nana!

   Mi is így vagyunk Annenel fordítás közben is, alig várjuk, hogy egybe legyen és egybe újraolvashatjuk, mivel az eléggé más, mint amikor fordítod. 🙂 Vagyis nálam az, mert fordítás közben nem marad meg a történet lényege, csak arra figyelek/figyelünk, hogy értelmes legyen és élvezhető.
   Igen, a fordítása sem könnyű és mi is várjuk mindig, hogy kész legyen és újra elolvashassuk, élvezve végre a történetet. 🙂 Igen Kaleb története is fincsii annyit elárulhatok! 😉
   Nagyon szívesen és igen tervben van, hogy folytatjuk! 🙂 Plusz a következő alakváltó, mentálok történetét is fordítani fogjuk a Psy-Changeling Trinity sorozatot.

 • Csöngi

  Kaleb lesz a következő? Szuper! Nagyon köszönöm nektek hogy fordítjátok. Lehet hogy én is újra olvasom a sorozatot. 😀 Nagyon tetszik a munkátok, igazán igényes a szöveg, látszik rajta a befektetett energia.😊 Szóval újra csak köszi és köszi és köszi! 😁

  • Dee

   Szia Csöngi!

   Igen Kaleb és Sahara története. 🙂 Nagyon szívesen, örülünk, hogy ennyien várjátok Nalini könyveit. 🙂
   Én is már rengetegszer újra olvastam 🙂
   Köszönjük szépen! Aranyos vagy. 🙂 Próbálunk igényes munkát összehozni. 🙂

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük