Changing The Game,  Jaci Burton

Facebook oldal és új fejezet

Sziasztok!

Már tegnap el akartam hozni az új fejezetet, de még át kellett nézni és javítani egy-két helyen. Ez egy elég hosszú fejezet volt, de mivel volt időm befejeztem pár nap alatt. Plusz már Annenek átküldtem az első 6 fejezetemet és a bevezetőt, Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem – 12. könyvből, ami a Heart Of Obsidian címet kapta, nálunk pedig Éjfekete szívvel fog szerepelni. Ő is végzett a saját 7 fejezetével, ami már nálam van átnézésre. Gondoltam tájékoztatni foglak benneteket, hogy hogy haladunk, így kb. egyenlőre a 15 %-val vagyunk meg.
A héten azt mondta nekem Anne, hogy elkészül Walker és Lara történetével, úgyhogy ez is fel fog ide kerülni hamarosan és oldalt megtaláljátok a 8. fejezetet.
Már hónapokkal ezelőtt csináltam egy facebook oldalt, amit eddig nem használtam, de mivel a gmail írta, hogy áprilisban megszűnik a google+ a kihasználtsága miatt, ezért jobb lesz, ha facebookon tetszikelitek az oldalt és beállítjátok, hogy követitek, mert ezentúl akkor oda írom ki, ha felkerül bármi az oldalra!
Jobb oldal betudjátok kedvelni az oldalt és ha megnyitjátok az oldalon pedig be tudjátok állítani a követést.

Jó olvasást a 8.fejezethez!

 

6 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük