Nalini Singh,  Psy-Changeling

Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem

Sziasztok!

Sikerült végre az oldalra feltöltenem az összes eddig lefordított és megjelent könyvét Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem könyvsorozatából. Minden novellát, kimaradt jelenetet és regényt feltöltöttem, ami nekem meg volt a gépemen. A menüpont alá odaírtam, hogy nem mind a mi fordításunk Anne-nel és, hogy pontosan melyikek azok, amin mi dolgoztunk és amit mi fogunk fordítani a jövőben. A 11. könyvig az összes megtalálható ezentúl az oldalon, természetesen a régi fordítók nevei mind ott vannak a pdf-be, nem nyúltam bele és nem szerkesztettem át őket. Azért is így tettem közzé, mert senki munkáját nem akarom/akarjuk ellopni, de már többen kértétek, hogy meg van-e a teljes sorozat és úgy gondoltam így egyszerűbb lesz mindenkinek megtalálnia az oldalon egybe az egészet! Ha valamit nem jól linkeltem, akkor jelezzétek nekem, köszönöm! 

Egy világ, két faj, állandó küzdelem

Továbbá kaptam egy emailt a google csapatától, hogy áprilistól a google+ szolgáltatás megszűnik, ezért valószínűleg előbb fogok létrehozni egy facebook oldalt, ahol nyomon követhetik majd hol tartok és ahova ki lesz írva, ha bármi menetrend változás lesz. 

Szép napot nektek!

 

3 hozzászólás

  • Weho

    Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a munkátokat! Sajnos ez a link nem működik, elérhetőek esetleg valahol a régebbi könyvek? (Az 5. és a 11.5 kötet közöttiek, mert az első öt megvan papíron, de itt csak a 11.5-től tudtam letölteni.) Előre is köszönöm szépen a választ és még egyszer hálás köszönet a fordításért!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük