Robin Kaye: Domestic Gods

Házias Istenek: Rómeó, Rómeó
Rosalie Ronaldi minden, csak nem konyhatündér…
Dominick Romeo azonban imád főzni, takarítani, elképesztően gazdag és jóképű.
Dominick Romeo Donald Trump brooklyni megfelelője, csak éppen rendes frizurája van, szuperül néz ki, és elképesztően gazdag. Egy este munkaruhában beugrik egy vontatókocsiba és hazafelé igyekszik, amikor meglátja a defektes kocsija mellett toporgó, spanyolul szitkozódó Rosalie-t. Felajánlja neki, hogy hazaviszi, és másnap megjavítja az autót. A lánynak fogalma sincs, hogy egy milliomossal beszélt meg randevút másnap estére, és Nick örül, hogy valaki végre önmagáért, nem pedig a pénzéért kedveli.
Rosalie tanácsadóként segít a csőd szélére sodródott vállalkozásokon, és az egyik új ügyfele pont egy olyan autókereskedés, melyre Nick is szemet vetett. A férfinak mielőbb színt kell vallania, nehogy a lány rájöjjön a titkára, de sehogy sem bírja rászánni magát.
Sok vicces fordulat után végre mindketten rájönnek, hogy az ég is egymásnak teremtette őket.

Házias Istenek: Túl veszélyes, hogy kezdjek vele
Dr. Mike Flynn egyedülálló édesanyja korán megtanította hogyan kell főzni és takarítani és semmi sem nyugtat le egy férfit úgy, mint a porszívozás és egy jó étel elkészítése. Annabelle Ronaldi egy művész házias vér nélkül. Amióta meghalt a vőlegénye, képtelen festeni és az élete reménytelennek tűnik.
A nővére esküvője utáni napig, amikor felkel Mike mellett az ágyban és mert mellette önmaga lehet – mert a jóképű idegen a hasonmása az ő halott vőlegényének.
A lélegzetállító egy éjszakás kaland után, Mike biztos benne, hogy ez az a nő, akit magának akar örökre, de a nő úgy viselkedik, mint egy szellem. Amíg Mike próbálja felcsípni Annabellet, közben a nő próbál fényt deríteni a családi titkokra, ami mindenki életét a feje tetejére fogja állítani.

Házias Istenek: Reggeli az ágyban
Rich az anti-házias férfi megtestesítőének az élő példája, nem tud főzni akkor sem, ha az élete múlna rajta és fogalma sincs róla, hogyan takarítsa ki a lakását, ha az anyját meghívja magához. De készen áll rá, hogy megállapodjon és nem tud nem az ex-barátnőjére gondolni, aki elhagyta. Amikor már majdnem minden barátja megházasodik és a nőknek elnyerték a szívüket a főzőtudományukkal és a takarítótudományukkal, akkor megkéri egy barátját, Beccát, hogy segítsen neki átformálni őt, hogy visszaszerezze az exét.
Rich az egyetlen fickó, aki szánt rá időt, hogy megismerje Beccát. Eldönti, hogy belemegy az átalakításba, amire megkérte őt, habár átkozott legyen, ha hagyja, hogy egy másik nő miatt legyen házias isten a férfi. Richet magának akarja, de hogyan is tudná meggyőzni a férfit, hogy az ő konyhájára és hálószobájára vágyik egyedül a legjobban?

Házias Istenek: A tiéd ha elveszed
Gina meg van róla győződve, hogy a férfi meleg…vagy tökéletes párost alkotnak.
A férfi úgy hiszi túl jó, hogy igaz legyen…
Ben Walsh-nak szinglinek kellene lennie. Jóképű és tehetős, Ben ugyanúgy feltalálja magát Idahoban, ahol felnőtt és Manhattanben is, ahol él és művészkereskedőként él. Elbűvölő és sikeres, kifogástalan ízléssel, általában a nők nála kopogtatnak és nem fordítva. De az a nő, aki akar nincs róla meggyőződve, hogy valódi pasi…
És nem hisz a tündérmesékben…
Gina Reyez minden sikeréért az életében megküzdött és itt az ideje, hogy a dolgok úgy menjenek, ahogy ő akarja. Szóval, amikor Ben egy olyan javaslatot tesz, ami lehetővé teszi, hogy a családjáról gondoskodjon úgy ahogy eddig szeretett volna, belemegy. Ráadásul egy olyan férfi, aki ilyen tökéletes soha nem érdeklődne iránta…igaz?
Ahogy az idő múlik, Gina rájön, hogy rosszul jellemezte Bent, az életük összefonódik és eléggé bonyolulttá válik…