Nalini Singh – Psy-Changeling Sorozat

Elhoztam nektek az eddig összes megjelent és lefordított részt Nalini Singh: Egy világ, két faj, állandó küzdelem című sorozatának részeit, mindegyikben benne van ki fordította, de leírom, hogy én és Anne eddig közösen a 11. könyvet, Az elcsendesedés visszhangját fordítottuk a Wild Embrance rövid történetek közül és most az Intimitás természetét, plusz az ezután következő részeken fogunk dolgozni. Anne külön a 8. könyvet és a kimaradt jeleneteket fordította és pár novellát, amik szintén felkerültek az oldalra. Kihangsúlyozom, hogy nem mind a mi fordításunk és senki munkáját nem akarjuk ellopni és nem is a sajátunként tüntettem fel ezeket! Én ezekre több oldalon találtam rá pár éve, különböző blogokon, semmit sem változtattam meg bennük, mindegyik részben, amit nem kiadó adott ki benne van ki fordította. 

 

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: A Csábítás hangja – 0,5
A fiatal Tamsyn szívében mindig különleges helyet foglalt el az ő erős falkatársa, Nate. De a domináns férfi a leopárd falkában, a tapasztaltabb Nate nem akarja csapdába ejteni Tamsynt a párosodással – az állati ösztönökből származó kötelékkel – amikor még alig volt a lánynak esélye arra, nőé érjen. De Tamsyn tudja, mit akar Karácsonykor és meg is fogja szerezni…

Letöltés

 

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: A Bűn hangja – 0,6
San Franciscot egy erőszakos banda fenyegeti…egy banda, akinek fogalma sincs, kik azok az alakváltók. A DarkRiver falka leopárd alakváltók, akik már jogot formáltak a városra, mint saját terület és vad dühvel harcolnak azért, hogy megvédjék a lakókat. Emmett, egy halálos edzett leopárd katona, nem hagyja, hogy a kívülállók betörjenek a saját földjére – különösen akkor, ha a célpont egy ember, akit Rianak hívnak.
Emmett egy szóval tudja kifejezni, mit jelent számára az okos idegen, elképesztő testtel és kemény lélekkel: az enyém.
Birtokló, domináns, hajthatatlan, ha igényel és vágyik valakire, Emmett senki olyannal nem találkozott ezelőtt,  mint Ria. De míg a szexi leopárd alakváltó lángra lobbantja a testét, a csókjai elkábítják és az érintése függővé teszi, attól még a nő nem egy könnyű eset és neki is vannak saját igényei. A leopárd találkozik a párjával….

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Vonzódás – 1
Sascha ​Duncan mentál. Mint fajának minden képviselője, ő is különleges mentális képességekkel rendelkezik és minden érzelmet, érzést száműzött az életéből. Sascha azonban más, mint népe többi tagja, és ezt a hibáját rejtegetnie kell.
Lucas Hunter alakváltó. Egyszerre ember és leopárd; az ösztönei, érzelmei és a falkája iránti szeretet vezérli.
A két faj eddig békében élt egymás mellett, most azonban háború fenyeget: egy mentál sorozatgyilkos szedi áldozatait az alakváltó nők közül. Lucas meg akarja találni a tettest, és ehhez Saschán keresztül szeretné megismerni az ellenség féltve őrzött titkait. Van azonban valami ebben a látszólag jéghideg lányban, ami lenyűgözi a férfiban lakó vadállatot. Csakhogy ez a vonzódás mindkettőjük vesztét jelentheti.

Letöltés

 

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Látomás – 2
Az Elcsendesedés ridegségében élő Faith NightStar képessége még a mentálok között is különleges: a lány a jövőbe lát. De amilyen értékes a tehetsége, olyan sérülékeny az elméje. Sötét víziók gyötrik, vért és halált lát – és valami még fenyegetőbb dolgot: érzéki gyönyört. Márpedig őt a legkisebb érzelem is az őrületbe taszíthatja.

Vaughn D Angelo a DarkRiver alakváltó falka tagja. Vadabb a többi falkatársánál, jaguár énje uralkodik rajta. A benne lakó macska pedig Faith-t szemelte ki prédájának, még akkor is, ha a vonzalma megölheti a lányt. Faith képességeit sok mentál a saját céljára akarja kihasználni. Ehhez irányítaniuk kell őt, és minden áron távol kell tartaniuk Vaughntól.

Letöltés

 

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Borzongás – 3
Judd Lauren mentálképességei gyilkolásra valók. A mentálhálón egy titkos osztag katonájaként iszonyatos dolgokat tett; most a farkas alakváltó falka odújában a Mentál Tanács végzetes tervének meghiúsítására használja erejét. Az Elcsendesedést azonban nem törheti meg, mert ezzel a környezetére szabadítaná gyilkos hajlamait.

Brenna Shane Kincaid ártatlan farkas alakváltó lány volt, mielőtt egy sorozatgyilkos mentál elrabolta és megtörte az elméjét. Azóta látszólag felgyógyult, de a sérülések mélyebbek, mint ami a felszínen látszik.
Kísérti a múltja. Juddhoz fordul segítségért, de bármilyen erős is közöttük a vonzalom, a rideg mentál nem tudja megadni a lánynak azt, amire a teljes gyógyuláshoz szüksége van.

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Csábító simogatás – 3,5
A New York Times toplistás szerzője, Lora Leigh és legnépszerűbb írók, Nalini Singh, Erin McCarthy és Linda Winstead Jones különleges ajándékkal kedveskedtek az olvasóknak ebben az évben: szívmelengető ünnepi történetekkel jöttek megfűszerezve egy kis romantikával, paranormális kalandokkal és kifejezetten érzéki alakváltó érintésekkel. Négy új történetet mesél el, karácsonyi mesék és egy kis borzongás a hideg téli estékre…

Letöltés

 

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Feloldozás – 4
Clay Bennett falka nélkül, emberek között nőtt fel. Megpróbálta elfojtani leopárd énjét, de az a felszínre tört és embert ölt. A vérengzés után a fiú elvesztette egyetlen barátját, Talint is. A DarkRiver falka otthont és hivatást adott neki, de a lelkének fájdalmát, a bűnhődését nem tudta enyhíteni.
Talin McKade túlélte rettegéssel és szenvedéssel teli gyermekkorát. Régi rémálmaihoz azonban újabbak adódnak, amikor az utcagyerekek, akiket pártfogol, sorra tűnnek el. Talin szívének legfájóbb sebeit is hajlandó felszakítani, hogy megmentse őket: bár retteg a találkozástól, segítséget kér a legerősebb férfitól, akit valaha ismert.
Clay segít Talinnak, de közben szembe kell nézniük a közös múltjuk gyötrő titkaival is. Ha nem teszik, mindketten elveszítik az egyetlen dolgot, ami eddig életben tartotta őket.

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Szabadulás – 5
Ashaya Aleine a látszat szerint a tökéletes mentál: rideg, érzéketlen és gyakorlatias. Ő a tudós, aki az egész mentál népet rabszolgasorba döntő implantátumot készíti. Valójában azonban elkeseredetten küzd, hogy megmentse a fiát, és szabaduljon a Mentál Tanács befolyása alól. De hiába menekül: nem biztonságba kerül, hanem egyenesen a halálos alakváltó mesterlövész karjaiba fut. Dorian Christensen húgát egy mentál gyilkos ölte meg. A DarkRiver őrszem nem tud ugyan leopárd alakot ölteni, de a vadállat benne él, és bosszúra szomjazik. Most mégis védelmeznie kell Ashayát és fiát. Dorian soha nem gondolta volna, hogy mentál iránt a gyűlöleten kívül mást is érezhet, de a szenvedély sokszor átírja a játékszabályokat.

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Megperzselve – 6 
Habár a DarkRiver hadnagya Mercy érzi a nyomást  a párosodásra, ellenáll a késztetésnek, amikor Riley Kincaid, a SnowDancer falka hadnagya próbál igény formálni rá. A probléma nem csak az, hogy erőlteti, hanem hogy a férfi egy farkas, ő pedig egy macska és mindketten vezető pozícióban vannak. De amikor egy alakváltó kutatót elrabolnak a DarkRiver területről, Mercynek és Rilyenak együtt kell dolgozniuk, hogy megtalálják a fiatal férfit – mielőtt a fogvatartói úgy döntenek, hogy már a fiú nem hasznos számukra. Az út során a két domináns rájön, hogy az egymás iránt érzett vágyuk nem csak halálos lehet, hanem mindent elsöprő szenvedély is és választaniuk kell…

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Újjászületés – 7
Dev Santos rátalál az eszméletlen és tönkretett nőre, nincsenek emlékei ki is ő. Csak annyit tud, hogy veszélyben van. Dev az embereket védi a titkok elől, próbálja megszüntetni a rájuk leselkedő fenyegetéseket. Ez egy olyan feladat, amiben sosem hezitált, hogy elvégezze…amíg rá nem talált erre a nőre, aki felfedheti az ellenség fegyverét. Katya Haas emlékeit elnyomták és egy gyilkossá formáltál, de a nő küzd a kényszer ellen. Az egyetlen reménye Dev lehet. De hogyan is nyerhetné el egy férfi bizalmát, akinek ő a következő célpontja? Ebben a játékban a halál a tét…

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Az igazság kötelékei – 8
Max Shannon egy jó zsaru, az egyik legjobb a New York-i végrehajtóknál. Egy természetes pajzzsal született, ami megvédi őt a Mentál irányítástól és tudja, hogy milyen kevés esélye van a Mentál irányító erők miatt. Az utolsó ügyében, amire a legkevésbé sem számított egy Mentál Tanácsnok tanácsadója a célpont. És arra sem számított, hogy ez a nő a legintimebb módon érinti meg őt, miközben a Mentál kondicionálása a törés szélén áll.

Sophia Russo egy Igazság Mentál, olyan képességgel, hogy látja a férfiak és nők emlékeit, akiknek az elméje megbomlott. Max-vel való kapcsolata lenyűgözi a nőt, a fagyos szíve veszélyben van attól, hogy az iránti érzett érzelmei teljesen felolvasztják. De az elméje tele van más emberek rémálmaival, mások gonoszságával, a sötétség és fény határán áll, ami arra készteti, hogy a saját kezébe vegye az igazság szolgáltatást, bíróvá, esküdtszékké váljon és kivégzővé…

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Becserkészve – 9
A SnowDancer falka nyomkövetőjeként Drew Kincaid kényes helyzetben van, mivel olyan alakváltók után vadászik, akik elvesztik az állati részük feletti irányítást – még ha ez azt is jelenti, hogy meg kell őket ölnie, ha túl messzire mentek. De az életében semmi sem készítette fel arra a csatára, amikor egy nő szívét kell megnyernie, aki lángra lobbantja a testét…és fenyegetést jelent a farkasa számára. Indigo Riviere hadnagy nem könnyen adja meg az érintés kiváltságát, különösen ha a szexről van szó – és a legutolsó személy, akivel érintkezni szeretne az odúban a legjátékosabb férfi. Minden azt mondja neki, hogy lépjen hátra, mielőtt a lángok elégetik őt…de nem számolt Drew akaratosságával.

Letöltés

 

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Az udvarlás kinyilvánítása – 9,5
A domináns alakváltó farkas, a SnowDancer hadnagya, Cooper nem a türelméről ismert. De amikor a félénk, szexi nő felé akar közelíteni, akit az életébe és az ágyába is akar, akkor fel kell használnia az összes türelmét, hogy a testét és a farkas felét is irányítani tudja…legalábbis addig, amíg meg nem győzi Gracet, hogy csak egy kicsit harap.

A SnowDancer falka egyik legalárendeltebb farkasa, Grace tudja, hogy az érzéki vonzerőből semmi jó nem származhat a nagy, rossz és csodálatos Cooperrel. Lehet, hogy újra és újra erotikus álmaiban szerepel, de nem adja meg neki az érintést és a nő tudja, hogy a valóságban a férfi túl veszélyes, hogy kezelni tudja. Aztán Cooper megváltoztatja az összes szabályt….

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Az alfa csókja – 10
Amióta a Mentálhálóról levált és a SnowDancer falkához csapódtak, Sienna Laurennek volt egy gyengesége. Hawke. Az alfa, aki veszélyes és megőrjíti.

Hawke megszokta, hogy egyedül van, amióta elveszítette nőt, aki a társa lehetett volna, De Sienna lenyűgözi a szívét még ha azt is mondogatja magának a férfi, hogy túl fiatal hozzá és nem fogja tudni kezelni a farkast.
Aztán Sienna megváltoztatja a szabályokat és hirtelen már nincs köztük távolság, csak a legintimebb csaták két ember között, akik eddig így nem akartak érintkezni. Mégis, amikor a nyers érzelmek viharában megosztják egymással a titkaikat, készen kell állniuk egy sokkal veszedelmesebb harcra.
Egy halálos ellenség pusztít a SnowDancerbe, elragadja tőlük mind azt, ami kedves, de Sienna legsötétebb titka az, ami végül veszélyezteti a falkát, az otthonát…és az alfát, akitől megremeg a szíve.

Letöltés

Egy világ, két faj, állandó küzdelem: Kusza szükség – 11
Adria, farkas alakváltó és rugalmas katona, szakított a múlttal – ami kiszámíthatatlan szerelemben és háborúban. Most az új területen egy elsöprő komplikációval találja szembe magát: Riaz, a SnowDancer hadnagy hűséges egy makacs nőhöz, aki máshoz tartozik.
Riaz számára az Adria iránt érzett állatias vonzódása megdöbbentő árulás. Adria számára a férfi veszélyes, magányos farkas megjelenése több a szexualitásnál. Elemészti őt. Megrémíti őt. Azzal fenyegeti, hogy aláássa mindazt, amit az új életében felépített. De küzdelmük az egymás iránti vad kényszerrel vesztett csatának tűnik.
Az egyesülésük pokol… és két sérült lélek összekapcsolódása, akik megígérték egymásnak, hogy nincs elköteleződés, nincs kötődés, nincs kötelék. Csak gyönyör. Túl későn jönnek rá, hogy többet veszthetnek, mint elképzelték. Egy kataklizmikus mentál háborúba tartva, mely talán megváltoztatja a világ sorsát, olyan döntést kell hozniuk, ami talán
összetöri őket.
Egyéb novellák: